ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΠΗ

Κατά την εκδήλωση έρπη και παράλληλα με την εφαρμογή του silicea Cold Sore Lip Gel προτείνεται να ακολουθούνται οι παρακάτω πρακτικές συμβουλές:

• Βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζετε τις μολυσμένες περιοχές με τα χέρια σας για να αποφύγετε την εξάπλωση του ιού. Τα καλλυντικά προϊόντα θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούνται με προσοχή κατά τη διάρκεια έξαρσης του έρπη, καθώς οι ιοί μπορούν να επιβιώσουν στα προϊόντα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Οι θεραπευτικές και καλλυντικές κρέμες περιποίησης θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο με μπατονέτα.

• Αποφεύγετε τα φιλιά κατά τη διάρκεια της οξείας φάσης της λοίμωξης. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, ιδίως για τις μητέρες με βρέφη ή μικρά παιδιά, για τα οποία ο ιός μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Οι μητέρες που θηλάζουν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη να εφαρμόζουν καλή υγιεινή. Πριν πλησιάσετε το βρέφος, πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι.

• Έχετε κατά νου ότι όταν εκδηλωθεί ο έρπης, η λοίμωξη μπορεί να μεταδοθεί από την επαφή με πιάτα, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες κλπ. Επομένως, το μολυσμένο άτομο θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα δικά του ξεχωριστά αντικείμενα και να αποφεύγει την ανταλλαγή τους με άλλους.

• Προσέχετε ιδιαίτερα στην περίπτωση που φοράτε φακούς επαφής. Ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί στα μάτια σας όταν εισάγετε τους φακούς επαφής και, σε περίπτωση λοίμωξης, να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στα μάτια. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να φοράτε γυαλιά όσο διαρκεί η μόλυνση. Για να προστατεύσετε το σώμα σας από ένα επόμενο ξέσπασμα έρπη, θα πρέπει να διατηρείτε υγιές το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυτό προάγεται από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος θα πρέπει να περιλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή, τακτική σωματική άσκηση και επαρκή ύπνο. Τα προϊόντα περιποίησης και προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα των χειλιών βοηθούν στο να τα προστατεύετε και να τα διατηρείτε ενυδατωμένα, στερώντας ταυτόχρονα από τον ιό την ευκαιρία να ξεσπάσει και πάλι. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τον ιό, διατηρώντας παράλληλα τα χείλη σας υγιή και ελκυστικά!

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ SILICEA COLD SORE LIP GEL ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΥΚΛΟΒΙΡΗ:

γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και το αίσθημα καύσου μόλις μετά από 1 ώρα*

προϊόν που περιέχει τη φαρμακευτική ουσία ακυκλοβίρη: ανακούφιση των συμπτωμάτων μετά από 6 ώρες*

* Αξιολόγηση ασθενών κατά τη διάρκεια ελεγχόμενης μελέτης με 74 συμμετέχοντες, Δεκέμβριος 2006.

ΤΟ SILICEA COLD SORE LIP GEL ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΗ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΟΡΥΚΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ “ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ” ΤΗΣ ΠΑΣΧΟΥΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Το silicea Cold Sore Lip Gel είναι ξεχωριστό γιατί εκτός από την καταπραϋντική επίδραση στον κνησμό από τον έρπη και το αίσθημα του καύσου, έχει ασυνήθιστα υψηλή ικανότητα δέσμευσης των εκρίσεων της πληγής.

Το silicea Cold Sore Lip Gel δεσμεύει τις εκκρίσεις της μολυσμένης περιοχής, το οποίο σημαίνει ότι δεσμεύονται οι λοιμογόνες εκκρίσεις από τον έρπη και οι φλύκταινες αφυδατώνονται συστηματικά.

Το silicea Cold Sore Lip Gel επιτυγχάνει την αφυδάτωση της φλύκταινας με αποτέλεσμα να περιορίζεται η εξάπλωση του ιού και να επιταχύνεται η διαδικασία της επούλωσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε το silicea Cold Sore Lip Gel έως και 5 φορές την ημέρα στις προσβεβλημένες περιοχές του δέρματος με μπατονέτα ή με καθαρά δάκτυλα.

Προσοχή

Μόλις στεγνώσει η γέλη, μερικές φορές σχηματίζει λευκή επιφάνεια. Αυτό είναι σημάδι ότι ο έρπης έχει αφυδατωθεί. Η λευκή επιφάνεια μπορεί να αφαιρεθεί με μπατονέτα εμποτισμένη με καθαρό οινόπνευμα.

Συμβουλές για πρόληψη και προστασία

Ο επιχείλιος έρπης μπορεί να μεταδοθεί σε άλλα μέρη του σώματος και είναι εξαιρετικά μεταδοτικός σε άλλους ανθρώπους. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να:

• μην ξύνετε τις φλύκταινες

• μην χρησιμοποιήτε κοινά αντικείμενα με άλλους ανθρώπους, τα οποία μπορεί να έρθουν σε επαφή με τα χείλη σας

• μη φιλάτε μωρά, και αποφύγετε να τα πλησιάζετε κοντά στην επιφάνεια των χειλιών σας

Σύνθεση

5g silicea Cold Sore Lip Gel περιέχουν 4.7 g πυριτικό οξύ (silica gel) ως ενεργό συστατικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όνομα σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα (απαραίτητο)

Το μήνυμα σας (απαραίτητο)

healthcode-logo website

hubner-logo

Αποκλειστική διάθεση – διανομή: Healthcode

Μακρυγιάννη 51, 183 45 Μοσχάτο

Τηλ: (30) 210 9408880

Fax: (30) 213 0234428

e-mail: info@siliceacoldsore.gr